ring på tlf. 21 67 22 54
for et uforpligtende tilbud! vi tilbyder

Renovering og opsætning af køkkenerHar du brug for en mindre renovering, eller er det tid til et helt nyt køkken? Vi har mange års erfaring i renovering af køkkener. Vi kan arbejde ud fra dine specifikke ønsker eller vi kan lave et tilbud på en løsning som passer til husets stil, både når det kommer til opsætning og renovering.


Brug os som sparringspartner til dit køkken


Når det kommer til valg af et nyt køkken skal der tages nogle beslutninger. Hvilken stil vil man gå efter? Hvordan kan man indrette køkkenet ud fra plads og praktisk anvendelse? Alt dette kan vi hjælpe dig med, eller hvis du har planen kan vi også komme og udføre dette for dig.


Kvalitet til en konkurrencedygtig pris


Hos murerfirmaet Højfeldt & Poulsen er vores arbejde en stolthed. Det betyder også at vi garanterer et godt udført arbejde. Vi arbejder med opsætning af køkkener til daglig, hvilket har givet os mange års erfaring med murerarbejde i køkkener. Uanset dine ønsker omkring renoveringsmuligheder eller valg af materiale, så kan vi løse opgaven for dig med et tilfredsstillende resultat til en konkurrencedygtig pris.

Hvis du bor i Esbjerg og omegn, kontakt os gerne for et tilbud til renovering eller nyt køkken. Kontakt os på telefon 21 67 22 54, eller send en mail til kontakt@murer-hp.dk