ring på tlf. 21 67 22 54
for et uforpligtende tilbud! vi tilbyder

Murerarbejde i Esbjerg og omegnHvis fliserne har set bedre dage, eller hvis badeværelset skal renoveres eller du gerne vil realisere dit projekt, så kan vi sikkert hjælpe dig hvis du bor i Esbjerg og omegn.

Murerfirmaet Højfeldt & Poulsen blev etableret tilbage i 2004 af murermestrene Lars Poulsen og Joachin Højfeldt, som siden da har leveret arbejde inde for murerfaget i Esbjerg og omegn. Med mere end 40 års erfaring tilsammen, kan vi tilbyde dig en professionel og hurtig behandling til en konkurrencedygtig pris.

Ring gerne for uforpligtende tilbud på telefon: 21 67 22 54 eller kontakt os på mail kontakt@murer-hp.dk​.


Din professionelle murer i esbjergVi yder arbejde både til det private og til erhvervet og har gjort dette i mere end 12 år. Vi har forståelse for din situation og at man ofte har et budget at køre efter når man planlægger arbejde på ejendommen, derfor tager vi altid dette i betragtning og kan komme med en løsning der ofte ligger inde for budgettet, men samtidig leverer høj kvalitet og et arbejde der holder i mange år frem.

Kontakt os gerne, så tager vi en snak om dit projekt, selvfølgelig helt uforpligtende.

Hos murerfirmaet Højfeldt & Poulsen har vi medarbejdere, som hver har deres speciale indenfor murerfaget, hvilket giver os en højere kvalitet, med hurtigt udførelse af arbejdet. Vi har samlet mere end 40 års erfaring, til trods for at vi er en mindre lokal virksomhed i Esbjerg.